KOTIHOITOTUOTTEET ASIAKKAALLE

P204530_50_mockup_ampoul_PUSH_2mlpng

PUSH Advanced-Pigmentation Gel

Öljyinen voide, joka on rikastettu erityisillä ominaisuuksilla herkän ihon hoitoon. Auttaa pehmentämään kuivaa ihoa hoidon aikana. 

Nopeuttaa tulevaa paranemisprosessia. Vähentää herkkyyttä kutinaan ja kipuun, valmistamalla ihoa mahdollisilta ulkoisilta vaikutuksilta. 

Pakkaus 5 x 2ml
Ammatti koko 30ml

204540_mockup_ampouls_SEAL_2mlpng

SEAL Pigment Plast

Hoitovoide kulmille, huulille ja muille kosmeettisille alueille. Suojaa bakteereilta, nopeuttaa ihon paranemista ja estää arpikudoksen muodostumista. Kotihoitoon asiakkaille.

Pakkaus 5 x 2ml

204560_mockup_ampouls_CARE_2mlpng

CARE Rescue Balm

Antibakteerinen voide huulille, SEAL tuotteen käytön jälkeen. Pehmentävä voide vähentää kiristävää tunnetta ja turvotusta. Koska CARE sisältää suuren määrän mehiläisvahaa, on sillä antibakteerinen ja viruksia torjuva vaikutus. Kotihoitoon asiakkaalle.

Pakkaus 5 x 2ml

204550_mockup_ampouls_COOL_3mljpg

COOL Rescue Gel 

Tarkoitettu silmien alueelle. Viilentää ja nopeuttaa ihon paranemista ensimmäisten päivien ajan pigmentoinnin jälkeen. COOL voidaan levittää suoraan iholle käsittelyn jälkeen. Avattu tuote annetaan asiakkaalle kotihoitoa varten.
Pakkaus 5 x 2ml




KEEP Anti-Aging Pigment Care

Tämä tuote on kehitetty pidentämään pigmentoinnin kestoa. Pigmentoinnin muoto, karvamaiset vedot ja väri säilyvät pidempään. Ihon laatu, kudoksen tiheys ja kiinteys paranee merkittävästi. Häivyttää juonteita jo muutaman käyttökerran jälkeen. Voit käyttää tuotetta joko silmänympärys- tai huulivoiteen rinnalla tai korvata kokonaan KEEPillä. Voit käyttää tuotetta myös tatuoinin hoitoon, säilyttää tarkat rajat ja pitää värin kirkkaana. Kuluttajille kotikäyttöön.

Pakkaus 30ml

HOITOTUOTTEET AMMATTIKÄYTTÖÖN

pmu_204370_skintop_30ml 5jpg

SKIN TOP Calming Liquid

calmining Liquid Ihoa rauhoittava neste. Käytetään pigmentoinnin yhteydessä. Hillitsee tihkumista, sen ansiosta sopii hyvin huulten pigmentointiin. Öljymäisen koostumuksensa ansiosta sopii värin ohennukseen käytettäessä esimerkiksi varjostus- tai vesiväritekniikkaa. 

Käyttö:

1. Levitä tuotetta sellaisenaan suoraan tihkuvalle alueelle.

2. Tee loppunaamio pigmentoidulle alueelle, väri jää kudokseen tasaisemmin. 10 tippaan väriä 4-5 tippaa Skin Toppia.

3. Puuteritekiniikka 10 tippaa väriä 2-4 tippaa Skin Toppia

Pakkaus 30ml

pmu_239999_easyflow_30mljpg

EASY FLOW Color Activator

Tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu Easy Flow. Öljymäisen koostumuksensa ansiosta värit eivät kuivu työskentelyn aikana ja värin riittoisuus lisääntyy. Sisältää ihoa hoitavaa hasselpähkinäuutetta, joka nopeuttaa ihon paranemista. Karvamaiset vedot pysyvät tarkempina pidempään, estää väri purkautumista kudoksessa. (EI sovellu Real Black 290 kanssa). 

Käyttö: sekoita 7-10 tippaan väriä/1-2 tippaa Easy Flouta

Neulat: 1 kärki, 1 kärki NANO

Pakkaus 30ml




WASH Deep Cleansing Concentrate


Puhdistaa tehokkaasti ylimääräisen värin iholta. Voidaan käyttää ennen pigmentointia, sen aikana ja jälkeen. Sopii myös herkille alueille.

Vinkki: Sekoita 1 pumppaus Washia veteen ja kastele vanut siihen, käytä työskentelyn aikana. Pitää alueen puhtaana ja poistaa tehokkaasti ihon pinnalta ylimääräisen värin.

Pakkaus 30ml

Maahatuoja Poutapilvi Oy
Tukku avoinna arkisin 10-15.00