Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin tarkoitus on korostaa asiakkaan parhaita puolia ja helpottaa arkea.

Kestopigmentointi tehdään aina laitteella, jonka käsiosassa on kapea neula. Ohut neula mahdollistaa hienovaraisten linjojen piirtämisen kudokseen.
Laadukkailla laitteilla työskentely helpottaa värin viemistä ihoon ja tekee käynnistä miellyttävämmän.

Käytämme hoitolassamme Goldeneye merkkisiä pigmentointi värejä, jotka tulevat Saksasta. Goldeneye on Saksan käytetyin pigmentoiti sarja ja se on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Kaikki pigmentointi tuotteemme ovat REACH- HYVÄKSYTTYJÄ

4.01.2022 astuu voimaan uudet säännökset, jotka koskevat EU/EEA maita. Nämä tulevat säännökset koskevat myös tatuointi ja pigmentointi aineita. Yli 4000 vaarallisen aineen käyttö tullaan kieltämään.

REACH on kirjainlyhenne englanninkielisistä sanoista, jotka tarkoittavat kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyjä ja rajoituksia. REACH-asetus on Euroopan unionin säädös. Sen tavoitteena on parantaa ihmisten terveyden ja ympäristön suojelua kemikaalien mahdollisesti aiheuttamilta riskeiltä.


Olen tulossa pigmentointiin

Miten valmistautua tulevaan käyntii?

Ennen käsittelyä on hyvä miettiä sävymaailmaa ja muotoa. Voit halutessasi näyttää kuvia tai tuoda mukanasi lempi huulipunan tai kulmakynän. Tapaamista varten voit piirtää kulmat/huulet valmiiksi, niin tekijän on helpompi hahmottaa tyylisi.

Jos olet tulossa huulten pingmentointiin ja sinulla on taipumus huuliherpekseen on sinun hyvä aloittaa suun kautta otettava estolääkitys, lääkkeen saat apteekista ilman reseptiä. 

Voiko muoto tai väri mennä pieleen?

Pigmentointi aloitetaan allekirjoittamalla pigmentointi kaavake, tämän jälkeen aloitetaan keskustelu värin tummuudesta ja muodosta. Keskustelun jälkeen kosmetologi sekoittaa värin jolla myös lopullinen työ tehdä.  Asiakas näkee sävyn ihollaan ja tässä vaiheessa väriä on vielä mahdollisuus muuttaa. Väri vaalenee noin 30% kun se viedään ihoon.
Esipiirroosta tehdessä väri on vesiliukoista, sitä voidaan pyyhkiä ja lisätä tarpeen mukaan.
Asiakas osallistuu aina esipiirroksen suunnitteluun ja vasta sitten kun asiakas on tyytyväinen piirrokseen, voidaan aloittaa pigmentointi.Pigmentoinnin jälkeen

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja käsitelty alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on täysin normaalia ja kuuluu asiaan.
Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, turvotus kestää 1-2 päivään, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla.  Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla. Voidetta käytetään 5-7 päivää, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. ( Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthen. )

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta kun kudos on täysin parantunut, tulos saattaa aluksi olla hailakampi kunnes väri nousee enemmän ihon pintaan.  (Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.) Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 4 viikon kulutta. Jälkikäsittelyssä paikataan mahdolliset aukko kohdat ja tarvittaessa muuttaa värin voimakkuutta.

 

Pigmentoinnin vahvistus ja ylläpito


Kun pigmentointi on laitettu ensimmäistä kertaa on hyvä tulla vahvistus käynnille heti vuoden päästä, jotta nähdään miten väri on pysynyt. Värin pysyminen riippuu monesti kudoksesta ja sen kyvystä sitoa väriä. Toiset joutuvat käymään vuoden välein ja toiset taas kahden, jopa kolmen vuoden välein. 

Vahvistukseen on hyvä tulla kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut huomattavasti.
Tarkoituksena olisi, että vahvistukseen riittäisi aina yksi käynti. Vahvistuksen lisä käynti on aina maksullinen.

Pigmentoinnin kestoa iholla voi pidentää siihen tarkoitetulla Goldeneyen Keep voiteella, se säilyttää rajat tarkkoina ja pitää värin kirkkaana voit käyttää tuotetta myös tatuoinin hoitoon.

Suojaa kesäisin pigmentointia auringolta levittämällä aurinkovoidetta suoraan pigmentoinnin päälle.