Pigmentointi laitteet

Goldeneye

Goldeneye kestopigmnetointilaite i Cube

i Cube

Tästä eteenpäin tarvitset vain yhden pienen, kompaktin ja tehokkaan laitteen hoitolaasi. Jotain uutta, i Cubella ohjaat kaikkia bdr Medical Beauty -konseptin käsikappaleita, mukaan lukien mikrohionta, mikroneulaus, sekä Goldeneye Micropigmentation -käsikappaletta. Koko Goldeneye World of Beauty, jossa on käytössäsi yli 130 tekniikkaa mikropigmentaation alalla ja yli 60 bdr-hoitovalikoimasta.

Moderni, pieni ja intuitiivinen i Cube navigoi sinut kaikkien asetusten läpi ilmaisen sovelluksen kautta. Kauneus ei ole koskaan ollut näin modernia, kosmetiikka ei ole koskaan ollut näin tehokasta – rajattomat mahdollisuudet yhdessä laitteessa. Kaikki ohjelmistopäivitykset ovat pysyvästi ilmaisia. Pysy ajan tasalla – uusimpien tekniikoiden avulla.

i Cube -laitettasi on helppo käyttää ilmaisella sovelluksella Android- tai iOS-älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi!

bdr maahantuoja:http://www.bdrfinland.fi

Goldeneye kestopigmentointilaite Multitalent

 
Multitalent

Se on pieni, se on kevyt eikä jätä mitään toivomisen varaa! Kestopigmentointi laite, jossa on 7 nopeustasoa. Mahdollista liittää kaksi käsikappaletta. Magneettinen alapuoli on hyödyllinen sijoittelussa. Moni käyttöinen laite sopii kaikkiin PMU-tekniikoihin – mukaan lukien puuteritekniikkaan.


Käsiosat

Valitse laite ja käsiosa jolla haluat työskennellä


Goldeneye kestopigmentointi käsiosa Dermograph SLS

Dermograph SLS käsiosa

Pigmentointi ei ole koskaan ollut näin tarkkaa, helppoa, nopeaa ja turvallista! Dermografi SLS asettaa uudet standardit! Sveitsiläinen huipputehokas moottori takaa tarkkuuden ja tehon. Korkeinta turvallisuutta ja laatua asiakkaalle ja pigmentisteille. Magneettisesti kiinnittyvä neula/ohjain.

Goldeneye kestopigmentointi käsiosa Dermograph Classic

Dermograph Classic

Goldeneye PMU -laitteet. Kevyenä Dermograph on mukava ja tasapainoinen kädessä ja tuo iloa ammattilaisille ja aloittelijoille. Käsittely on yhtä yksinkertaista kuin kuulakärkikynällä.


Koulutukset

Aloituskurssit


Kestopigmentointi koulutus kaksi päivää, jonka aikana opiskelemme kaksi valitsemaasi kohdetta. Kahden päivän koulutus 1000€+alv. Kolmannen kohteen koulutus 500€+alv.(ei pakollinen)
Suosittelen kolmannen kohteen koulutusta vasta sitten kun olet kerennyt harjoittelemaan edellisen kurssin sisältöä. Kurssit on jaettu kahteen osaan, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta. Kursseilla vain yksi oppilas/ kurssi. Kysy lisää kursseista.


Jatkokoulutus


Jatkokoulutus 240€+alv, harjoittele päivä kanssani (6-8h). Räätälöi oma päiväsi ja harjoittele sinulle ajankohtaisia tekniikoita. Suosittelen ottamaan oman mallin, halutessasi voit veloittaa mallilta haluamasi summan.


Kauneushoitola Poutapilvi
Lönnrotinkatu 22 , 00120 Helsinki


Tukku avoinna ma-pe klo10.00-16.00

Puhelin: 040-6694513

infio@kauneushoitolapoutapilvi.fi