Kestopigmentointi

Miten kestopigmentointi tehdään?

Kestopigmentointi tehdään aina laitteella, jonka käsiosassa on kapea neula. Neula vie väriä ihon alle niin kuin tatuoinnissakin. Ohuet neulat mahdollistaa hienovaraisten linjojen piirtämisen kudokseen.


Käytämme hoitolassa aina markkinoiden uusimpia laitteita, laadukkailla laitteilla työskentely tekee käynnistä miellyttävän ja säästää kudosta ylimääräiseltä rasitukselta.

Maahantuomme Goldeneye kestopigmentointi sarjaa, sarjaan kuuluvat laitteet, värit ja koulutukset.

Kaikki värimme ovat Reach hyväksyttyjä.

Miksi kestopigmentointi?

Kestopigmentoinnin avulla voit saada takaisin jotain kadotettua. Korostaa piirteitä, jotka ovat ajan saatossa hävinneet. Ikä tuo mukanaan haasteita, karvat vähenevät ja piirteet haalenevat, kestopigmentoinnin avulla saat juuri niin luonnollista tai näkyvää tulosta kuin itse haluat. Ammattilainen auttaa sinua muodon ja värin suunnittelussa.

  • säästä aikaa
  • korostaa parhaita piirteitäsi
  • pysyy urheillessa
  • helpottaa arkea
  • auttaa kun oma näkö huononee

Miten valmistautua kestopigmentointiin?


-Varaa reilusti aikaa käsittelyyn 2-2,5h

-Varaudu siihen, että tulos on viikon ajan tummempi.

-Mieti valmiiksi mahdollista väriä ja sen voimakkuutta.


- Ota lempi kynäsi tai huulipunasi mukaan

-Jos olet tulossa huulten pigmentointiin ja sinulla on taipumus huuliherpekseen on sinun hyvä aloittaa suun kautta otettava estolääkitys, lääkkeen saat apteekista ilman reseptiä.


Kun tulet toimenpiteeseen

Pigmentointi aloitetaan allekirjoittamalla pigmentointi sopimus, tämän jälkeen keskustelemme värin tummuudesta ja muodosta.

Keskustelun jälkeen kosmetologi sekoittaa värin jolla myös lopullinen työ tehdään.  Asiakas näkee sävyn ihollaan ja tässä vaiheessa väriä on vielä mahdollisuus muuttaa.

Esipiirroosta tehdessä väri on vesiliukoista, sitä voidaan pyyhkiä ja lisätä tarpeen mukaan.

Asiakas osallistuu aina esipiirroksen suunnitteluun ja vasta sitten kun asiakas on tyytyväinen piirrokseen, voidaan aloittaa pigmentointi. Väri näyttää tummemmalta viikon ajan.

Kestopigmentoinnin kotihoito-ohje

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on täysin normaalia ja kuuluu asiaan. Vältä saunomista, uimista ja voimakasta hikoilua noin viikon ajan.


Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, se kestää yleensä 1-2 päivää, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla. Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinnin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen ja ohjeet. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla. Voidetta käytetään 5-7 päivää, 2-3 kertaa päivässä, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. (Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthenia.)

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta kun kudos on täysin parantunut, tulos näyttää aluksi haalealta kunnes nousee väri pintaan. (Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.) Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 4 viikon kulutta. 

Jälkipigmentoinissa korjataan aukko kohdat ja tarvittaessa muokataan värin voimakkuutta.


Hintaan sisältyy hoitovoide.

Kestopigmentoinnin vahvistaminen ja ylläpito


Kun pigmentointi on laitettu ensimmäistä kertaa on hyvä tulla vahvistus käynnille heti vuoden päästä, jotta nähdään miten väri on pysynyt. Värin pysyvyys riippuu monesti kudoksesta ja sen kyvystä sitoa väriä. Kestopigmentointia on hyvä vahvistaa 1-3 vuoden välein.

Vahvistukseen on hyvä tulla kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut ei toivottuun suuntaan. Vahvistus käyntiin kuuluu aina yksi käynti, hinta 185-250€ riippuen siitä kuinka kauan viime käynnistä on ollut.
Kestopigmentointi vai microblanding

Mitä eroa on kestopigmentoinnilla ja microblandingilla?

Monet meistä miettii itselleen sopivaa menetelmää. Netti pursuaa kuvia täydellisiä kulmista, miten päättää sopiva menetelmä?
Näillä kahdella menetelmällä on eroja, microblandin on täysin käsikäyttöinen kun taas kestopigmentointi laite toimii sähköllä. Kummassakin tekniikassa on mahdollista vaihtaa teriä tai neuloja löytääkseen asiakkaalle juuri sopivan työkalun.
Mutta suurin ero näissä menetelmissä on, että kestopigmentoinnissa karvat muodostuvat pisteistä, toisin kun microblandingissa jossa karvat muodostuvat yksittäisistä viilloista. Varsinkin haastavassa kudoksessa tällä voi olla suurikin merkitys värin pysyvyyteen. Tämä myös vaikuttaa kudoksen parantumiseen mikä yleensä on lyhyempi kestopigmentoinnissa.
Kauneushoitola Poutapilvi
Lönnrotinkatu 22 , 00120 Helsinki


Avoinna ti-pe sopimuksen mukaan

Etkö löytänyt sopivaa aikaa?
 Tiedustele lisää ilta/ viikonloppu aikoja sähköpostilla tai numerosta 040-6694513