Kestopigmentointi

Kestopigmentointi tehdään aina laitteella, jonka käsiosassa on kapea neula. Ohut neula mahdollistaa hienovaraisten linjojen piirtämisen kudokseen.
Käytämme hoitolassa aina markkinoiden uusimpia laitteita, laadukkailla laitteilla työskentely tekee käynnistä miellyttävän ja säästää kudosta ylimääräiseltä rasitukselta.

Käytämme hoitolassamme Goldeneye merkkisiä pigmentointi värejä, jotka tulevat Saksasta. Goldeneye värien, laitteiden maahantuonti ja kouluttaminen kuuluu myös Poutapilven toimintaan. Kaikki värimme ovat Reach hyväksyttyjä.

Miksi pigmentointi?

Pigmentoinnin avulla voit saada takaisin jotain kadotettua. Korostaa piirteitä, jotka ovat ajan saatossa hävinneet. Kestopigmentointi voi olla juuri niin luonnollista tai näkyvää kuin itse haluat. Ammattilainen auttaa sinua muodon ja värin suunnittelussa.

  • säästä aikaa
  • korosta parhaita piirteitäsi
  • näytä huolitellulta

Miten valmistautua tulevaan käyntiin?

-Varaa reilusti aikaa käsittelyyn.

-Varaudu siihen, että tulos on viikon ajan tummempi.

-Mieti valmiiksi mahdollista väriä ja sen voimakkuutta. 

-Jos olet tulossa huulten pigmentointiin ja sinulla on taipumus huuliherpekseen on sinun hyvä aloittaa suun kautta otettava estolääkitys, lääkkeen saat apteekista ilman reseptiä.


Kun tulet toimenpiteeseen

Pigmentointi aloitetaan allekirjoittamalla pigmentointi sopimus, tämän jälkeen keskustelemme värin tummuudesta ja muodosta.

Keskustelun jälkeen kosmetologi sekoittaa värin jolla myös lopullinen työ tehdään.  Asiakas näkee sävyn ihollaan ja tässä vaiheessa väriä on vielä mahdollisuus muuttaa.

Esipiirroosta tehdessä väri on vesiliukoista, sitä voidaan pyyhkiä ja lisätä tarpeen mukaan.
Asiakas osallistuu aina esipiirroksen suunnitteluun ja vasta sitten kun asiakas on tyytyväinen piirrokseen, voidaan aloittaa pigmentointi. Väri näyttää tummemmalta viikon ajan.

Pigmentoinnin jälkeen

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja  alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on täysin normaalia ja kuuluu asiaan.
Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, se kestää yleensä 1-2 päivää, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla. Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinnin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen ja ohjeet. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla. Voidetta käytetään 5-7 päivää, 2-3 kertaa päivässä, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. (Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthenia.)

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta kun kudos on täysin parantunut, tulos näyttää aluksi haalealta kunnes väri pintaan. (Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.) Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 3-4 viikon kulutta. Jälkipigmentoinissa korjataan aukko kohdat ja tarvittaessa muokataan värin voimakkuutta.

Pigmentoinnin vahvistus ja ylläpito


Kun pigmentointi on laitettu ensimmäistä kertaa on hyvä tulla vahvistus käynnille heti vuoden päästä, jotta nähdään miten väri on pysynyt. Värin pysyminen riippuu monesti kudoksesta ja sen kyvystä sitoa väriä. Toiset joutuvat käymään vuoden välein ja toiset taas kahden, jopa kolmen vuoden välein. 

Vahvistukseen on hyvä tulla kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut huomattavasti.
Tarkoituksena olisi, että vahvistukseen riittäisi aina yksi käynti. Vahvistuksen lisä käynti on aina maksullinen.

Pigmentoinnin kestoa iholla voi pidentää siihen tarkoitetulla Goldeneyen Keep voiteella, se säilyttää rajat tarkkoina ja pitää värin kirkkaana voit käyttää tuotetta myös tatuoinin hoitoon.

Suojaa kesäisin pigmentointia auringolta levittämällä aurinkovoidetta suoraan pigmentoinnin päälle.


Kauneushoitola Poutapilvi
Lönnrotinkatu 22 , 00120 Helsinki


Avoinna ti-pe sopimuksen mukaan

Etkö löytänyt sopivaa aikaa?
 Tiedustele lisää ilta/ viikonloppu aikoja sähköpostilla tai numerosta 040-6694513