Kestopigmentointi

Kestopigmentointi, mitä se on?

Kestopigmentointi on menetelmä, jossa ihon pintaan lisätään pigmenttiä tarkoituksena muotoilla ja värittää esimerkiksi kulmakarvat, silmien rajaukset tai huulet. Hoito tehdään usein erityisellä neulalla ja pigmentillä, joka viedään ihon pintakerrokseen. Ennen hoitoa tehdään yleensä konsultaatio, jossa käydään läpi toiveet ja mahdolliset allergiat. Hoito saattaa vaatia useamman käyntikerran halutun lopputuloksen saavuttamiseksi


Käytämme aina uusimpia laitteita: Laadukkailla laitteilla työskentely vähentää asiakkaiden kudoksiin kohdistuvaa rasitusta ja epämukavuutta. Tämä tekee hoitokokemuksesta miellyttävämmän ja auttaa vähentämään toipumisaikaa.

Reach-hyväksytyt värit: Reach-hyväksyttyjen värien käyttö takaa, että pigmentointivärit täyttävät tiukat eurooppalaiset turvallisuusstandardit. Tämä antaa asiakkaille luottamusta siihen, että heidän ihonsa ei altistu haitallisille kemikaaleille tai allergeeneille.

Miksi kestopigmentointi?

Kestopigmentointi on kosmeettinen menettely, joka tunnetaan myös nimellä mikropigmentointi tai pysyvä meikki. Se on suosittu vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat saavuttaa pysyvän tai pitkäkestoisen meikin ilman päivittäistä meikkaamista.

Tässä muutamia syitä, miksi jotkut ihmiset valitsevat kestopigmentoinnin:

  1. Aikasäästö: Kestopigmentointi säästää aikaa päivittäiseltä meikkaamiselta, koska se antaa sinulle pysyvän meikin, joka kestää useita kuukausia tai jopa vuosia.

  2. Säästöt: Vaikka kestopigmentointi saattaa vaatia aluksi suuremman investoinnin, se voi säästää rahaa ajan mittaan, koska sinun ei tarvitse ostaa jatkuvasti meikkituotteita.

  3. Esteettiset syistä: Kestopigmentointi voi auttaa korostamaan ja parantamaan kasvonpiirteitä, kuten kulmakarvoja, silmien rajauksia ja huulia. Se voi myös auttaa peittämään arpeja tai muita ihovikoja.

  4. Elämäntyylin helpottaminen: Kestopigmentointi on suosittu vaihtoehto ihmisille, jotka ovat aktiivisia tai joilla on kiireinen elämäntyyli, kuten urheilijat tai kiireiset ammattilaiset, jotka eivät halua tuhlata aikaa jatkuvaan meikkaamiseen.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kestopigmentointi ei ole pysyvä ratkaisu, ja se vaatii ylläpitoa ajan mittaan. Lisäksi on tärkeää valita luotettava ja kokenut ammattilainen suorittamaan menettely turvallisesti ja tyydyttävästi.

Kestopigmentointi Puuterikulmat

Miten valmistautua kestopigmentointiin?

Kestopigmentointiin valmistautuminen on tärkeää varmistaaksesi, että menettely sujuu sujuvasti ja saavutat haluamasi tulokset. Tässä on muutamia vinkkejä valmistautumiseen:

  1. Tee taustatyötä: Tutki ja valitse luotettava ja kokenut kestopigmentointiin erikoistunut ammattilainen tai kauneushoitola. Lue arvosteluja ja katso heidän aiempia töitään varmistaaksesi, että olet tyytyväinen heidän taitoihinsa.

  2. Konsultoi ammattilaista: Ennen varsinaista kestopigmentointimenettelyä voit varata ajan konsultaatioon ammattilaisen kanssa. Keskustele tavoitteistasi, toiveistasi ja odotuksistasi. Ammattilainen voi antaa sinulle realistisen kuvan siitä, mitä menettely voi saavuttaa ja mitä odottaa.

  3. Vältä verenohennusaineita: Jos käytät verenohennusaineita tai olet raskaana, keskustele lääkärisi kanssa ennen kestopigmentointimenettelyä. Tullessasi huulien pigmentointiin aloita herpes lääkitys jos sinulla on taipumus siihen.

  4. Suunnittele aikataulu: Varaa toipumista varten käsittelyn jälkeen, varsinkin jos sinulla on tapaamisia tai muita velvollisuuksia. Kestopigmentoinnin jälkeen iho saattaa olla punainen, turvonnut ja arka, joten on hyvä antaa sille aikaa parantua. Varaudu siihen, että väri on tummempi viikon ajan.

  5. Seuraa hoito-ohjeita: Noudata ammattilaisen antamia hoito-ohjeita huolellisesti ennen ja jälkeen kestopigmentointimenettelyn varmistaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen ja välttääksesi komplikaatioita.

Huolellinen valmistautuminen kestopigmentointiin auttaa varmistamaan, että menettely sujuu sujuvasti ja että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kun tulet ketopigmentointiin:

Allekirjoittaminen sopimus: Ennen kuin pigmentointimenettelyä aloitetaan, asiakas allekirjoittaa pigmentointisopimuksen, joka sisältää tietoja menettelyn riskeistä, vastuista ja odotuksista.

Keskustelu väristä ja muodosta: Kosmetologi keskustelee asiakkaan kanssa väristä ja muodosta, jotka asiakas haluaa saavuttaa kestopigmentoinnilla. Tämä vaihe auttaa varmistamaan, että asiakas saa haluamansa lopputuloksen.

Värin sekoittaminen: Kosmetologi sekoittaa pigmentointivärin asiakkaan toiveiden perusteella. Tässä vaiheessa asiakas voi nähdä värin ihollaan ja tarvittaessa tehdä muutoksia.

Esipiirros: Kosmetologi tekee esipiirroksen, joka toimii perustana lopulliselle pigmentoinnille. Tämä esipiirros tehdään vesiliukoisella värillä, joten sitä voidaan tarvittaessa muuttaa tai korjata.

Asiakkaan hyväksyntä: Asiakas osallistuu aktiivisesti esipiirroksen suunnitteluun ja hyväksyy sen vasta sitten, kun hän on täysin tyytyväinen piirrokseen.

Pigmentointimenettely: Kun asiakas on hyväksynyt esipiirroksen, kosmetologi aloittaa varsinaisen pigmentointimenettelyn käyttäen aiemmin valittua pigmenttiväriä.

Jälkihoito: Pigmentointimenettelyn jälkeen asiakas saa ohjeet jälkihoidosta, jonka avulla varmistetaan, että väri pysyy kirkkaana ja että iho parantuu oikein.

Kestopigmentointi eyeliner
kestopigmentointi laite Goldeneye käsiosa

Mitä kestopigmentointi maksaa?

Kestopigmentointi maksaa yleensä 200-590€, hintahaitari on laaja. Kun vertailet hintoja ole tarkkana onko hinta vain yhden käynnin hinta? Kestävään kestopigmentointiin tarvitaan lähes aina kaksi kertaa, siksi toinen käynti on automaattisesti hinnoiteltu mukaan.

Microblanding vai kestopigmentointi?

Monet meistä miettii itselleen sopivaa menetelmää. Netti pursuaa kuvia täydellisiä kulmista, miten päättää sopiva menetelmä?
Näillä kahdella menetelmällä on eroja, microblandin on täysin käsikäyttöinen kun taas kestopigmentointi laite toimii sähköllä. Kummassakin tekniikassa on mahdollista vaihtaa teriä tai neuloja löytääkseen asiakkaalle juuri sopivan työkalun.
Mutta suurin ero näissä menetelmissä on, että kestopigmentoinnissa karvat muodostuvat pisteistä, toisin kun microblandingissa jossa karvat muodostuvat yksittäisistä viilloista. Varsinkin haastavassa kudoksessa tällä voi olla suurikin merkitys värin pysyvyyteen. Tämä myös vaikuttaa kudoksen parantumiseen mikä yleensä on lyhyempi kestopigmentoinnissa.

Kestopigmentointi vai microblanding