Kestopigmentoinnin vahvistaminen ja ylläpito

  1. Suositeltu ajoitus: On suositeltavaa suunnitella vahvistuskäynti noin vuoden kuluttua ensimmäisestä pigmentointikerrasta. Tämä antaa mahdollisuuden arvioida väriä ja tarvittaessa tehdä korjauksia tai säätöjä.

  2. Väri pysyvyys: Värin pysyvyys kestopigmentoinnissa voi vaihdella yksilöllisesti kudoksen ominaisuuksista riippuen. Siksi on tärkeää arvioida väriä säännöllisesti ja tarvittaessa tehdä säätöjä.

  3. Vahvistuskäynnin tarve: Asiakkaiden tulisi tulla vahvistuskäynnille, kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut ei-toivotusti. Tällöin ammattilainen voi tehdä tarvittavat korjaukset ja säätää väriä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

  4. Käynnin hinta: Vahvistuskäyntiin kuuluu yksi käynti, ja hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan viime käynnistä on kulunut. Tämä auttaa kannustamaan asiakkaita varaamaan vahvistuskäyntejä säännöllisesti.

Vahvistuskäyntien suositteleminen ja toteuttaminen asiakkaille auttaa varmistamaan, että kestopigmentoinnin tulos pysyy kauniina ja tyydyttävänä pitkällä aikavälillä.


Vuosihuolto: 185€
Huolto kahden vuoden jälkeen: 250€
Vahvistuksiin kuuluu aina yksi käynti, lisäkäynti 80€

Luonnollista kaunetta

Ylläpidä ja huolla kestopigmentointia niin saat parhaan hyödyn