Pigmentointi laitteet

 by Goldeneye

Valitse  laite ja yhdistele käsiosia tarpeittesi mukaan

Kokoa juuri sinulle toimiva kokonaisuus

Kestopigmentointi laite i Cube

i Cube 

2200€ + alv

Tästä eteenpäin tarvitset vain yhden pienen, kompaktin ja tehokkaan laitteen hoitolaasi. Jotain uutta, i Cubella ohjaat kaikkia bdr Medical Beauty -konseptin käsikappaleita, mukaan lukien mikrohionta, mikroneulaus, sekä Goldeneye Micropigmentation -käsikappaletta. Koko Goldeneye World of Beauty, jossa on käytössäsi yli 130 tekniikkaa mikropigmentaation alalla ja yli 60 bdr-hoitovalikoimasta.

Moderni, pieni ja intuitiivinen i Cube navigoi sinut kaikkien asetusten läpi ilmaisen sovelluksen kautta. Kaikki ohjelmistopäivitykset ovat pysyvästi ilmaisia. Pysy ajan tasalla – uusimpien tekniikoiden avulla.

i Cube -laitettasi on helppo käyttää ilmaisella sovelluksella Android- tai iOS-älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi!

bdr maahantuoja:http://www.bdrfinland.fi

Kestopigmentointi laite Goldeneye Multitalent

 Multitalent

 550€ + alv

Se on pieni, se on kevyt eikä jätä mitään toivomisen varaa! Kestopigmentointi laite, jossa on 7 nopeustasoa. Mahdollista liittää kaksi käsikappaletta. Magneettinen alapuoli on hyödyllinen sijoittelussa. Moni käyttöinen laite sopii kaikkiin PMU-tekniikoihin – mukaan lukien puuteritekniikkaan.


Käsiosat

Valitse laite ja käsiosa jolla haluat työskennellä


SKIN STYLER (sisältää aloituspaketin)

Langaton Skin Styler on ladattava kestopigmentointi / mikroneulaus laite. Täydellä akulla työskentelet 6-8 tuntia, 30 min latauksella 50% akkua. Mahdollisuus ostaa lisä akku/patteri 165,00€ +alv

Kaksi eri pakettia, valitse joko pigmentointi paketti tai neulaus paketti.
Paketin hinta 799€ + alv

Tutustu lisää ja katso pakettien tarkempi listaus:
Lisää mikroneulauksesta...

NEW! MM LINE DERMOGRAPH 

Membran Modul/ Mikroneulaus

790€+alv 

Neulat kpl 2,80€ + alv

Nyt se on täällä! Käsiosa jolla teet pigmentointia ja mikroneulausta samalla laitteella.

Muotoilun ansiosta käsiosaa on helppo käyttää, säädä neulan pituutta pyörittämällä käsiosaa. Sopii markkinoilla oleviin Goldeneye laitteisiin.
Mikroneulauksesta lisää...
Kestopigmentointi käsiosa

Dermograph SLS

790€+alv

Neulat kpl 7,20€ + alv

Pigmentointi ei ole koskaan ollut näin tarkkaa, helppoa, nopeaa ja turvallista! Dermografi SLS asettaa uudet standardit! Sveitsiläinen huipputehokas moottori takaa tarkkuuden ja tehon. Korkeinta turvallisuutta ja laatua asiakkaalle ja pigmentisteille. Magneettisesti kiinnittyvä neula/ohjain.

Dermograph Classic

790€+alv

Neulat kpl 7,20€ + alv

Goldeneye PMU -laitteet. Kevyenä Dermograph on mukava ja tasapainoinen kädessä ja tuo iloa ammattilaisille ja aloittelijoille. Käsittely on yhtä yksinkertaista kuin kuulakärkikynällä.


Koulutukset

Aloituskurssit

Kestopigmentointi kurssit Helsinki.
Kestopigmentointi koulutus kaksi päivää, jonka aikana opiskelemme kaksi valitsemaasi kohdetta. Kahden päivän koulutus 1000€+alv. Kolmannen kohteen koulutus 500€+alv.(ei pakollinen)
Suosittelen kolmannen kohteen koulutusta vasta sitten kun olet kerennyt harjoittelemaan edellisen kurssin sisältöä. Kurssit on jaettu kahteen osaan, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta. Kursseilla vain yksi oppilas/ kurssi tai samasta paikasta useampi henkilö. Kysy lisää kursseista ja pyydä tarjous. Tiedustele myös koulutuksesta omissa tiloissasi.

Aloittelijan paketti:
Puuterikulmat
Puuterihuulet
Klassinen eyeliner

Jatkokoulutus


Jatkokoulutus 240€+alv, harjoittele päivä kanssani (6-8h). Räätälöi oma päiväsi ja harjoittele sinulle ajankohtaisia tekniikoita. Suosittelen ottamaan oman mallin, halutessasi voit veloittaa mallilta haluamasi summan.