Kestopigmentoinnin hoito-ohjeet

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on normaalia ja kuuluu asiaan. Vältä saunomista, uimista ja voimakasta hikoilua noin viikon ajan. Suojaa aluetta auringolta, aurinkosuoja, hattu/lippis tai isot aurinkolasit.


Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, se kestää yleensä 1-2 päivää, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla. Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinnin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen ja ohjeet. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla. Voidetta käytetään 5-7 päivää, 2-3 kertaa päivässä, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. (Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthenia.)

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta kun kudos on täysin parantunut, tulos näyttää aluksi haalealta kunnes nousee väri pintaan. (Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.) Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 4 viikon kulutta.

Jälkipigmentoinissa korjataan aukko kohdat ja tarvittaessa muokataan värin voimakkuutta.


Hintaan sisältyy hoitovoide.

Kestopigmentoinnin vahvistus:

1 vuosi 185€

2 vuotta tai enemmän 250€


Kestopigmentointi hoito-ohje Ohjeet kestopigmentoinnin hoitoon
Kestopigmentointi hoito-ohje
Kestopigmentoinnin kotihoito voide Silmät
Kestopigmentoinnin kotihoito voide Huulille
Kestopigmentoinnin kotihoito voide Kulmille